top of page
123560091_1728307594001260_6115203110321899876_o.jpg

Om  samarbeidet Chivallance
 

Hvem er vi?

Silje er utdannet salmaker med svennebrev og er sertifisert saltilpasser, med over 10 års erfaring i bransjen. Hun har drevet firmaet "Fagsalmakeren" siden 2012, og jobbet som salmaker i Norge, Sverige og Danmark. Silje er også sertifisert instruktør innenfor  Sentrert ridning, nivå 1, og har gått Modul 1 og 2 hos Rider In Balance.

Stine er utdannet Hesteterapeut ved SSHH, Sertifisert Master Saddle Fitting Consultant, Hestefaglært og fullført alle Vertikal Balansert Ridning-kursene. Stine har siden 2012 drevet med trening, behandling og dressurundervisning, i firmaet "Hest i balanse"

 

Vi møttes i 2012, da Stine hadde Siljes hest til tilridning..

Så fulgte mange år med sporadisk kontakt. Ett kurs her, litt saltilpassing der…

Til Stine panisk ringer Silje sommeren 2023, og sier vi må samarbeide!

Hvorfor?

Etter mange år på hver vår kant, med hvert vårt fagfelt, så står vi med samme problem. Stine behandler hester, og behandler de samme problemene gang på gang. Silje tilpasser saler, og tilpasser de samme skjevhetene gang på gang…

 

Vi vil gjerne se framgang og utvikling hos kundene våre!

Sunne, sterke og holdbare ekvipasjer.

Hvorfor 

Hvorfor velge Chivallance?

Ved å kartlegge asymmetri hos både hest, rytter og utstyr hver for seg, får vi et klart bilde av hvilket utgangspunkt vi har. 

Stine har et spesielt fokus på biomekanikk hos hesten og Silje har over mange år spesialisert seg på balansering av sal og rytter. Med vår samlede kompetanse ønsker vi å tilby våre kunder et helhetlig konsept hvor rytteren får verktøy til å jobbe med både seg selv og sin hest.

 

De siste årene har det blitt stor fokus på rytters balanse, assymetri og trening. Det har kommet flere gode aktører på markedet som gir deg verktøy til å bli en rettere, stabil og balansert rytter.

Med vår bakgrunn fra både “Vertikal Balansert Ridning”, “Ride With Your Mind”, “Sentrert ridning” og” Rider In Balance”, ser vi at mange av disse bygger på mange av de samme prinsippene, men med ulike obersvasjoner og innpakkning. Ryttersporten er definitivt på vei i en god og spennende retning!

Det vi også ser er at dette er nettopp verktøy. Gode startegier og hjelpemidler til å ta deg videre på veien til å bli en bedre rytter, og en måte for deg å få mer ut av ridningen, enten du er hobbyrytter eller om målet ditt er OL. Men du får enda mer ut av treningen om fundamentet er i orden. At hesten er frisk og har et sunt bevegelsesmønster. At salen ligger balansert på hesten og gir rom for utvikling. Og ikke minst; at salen passer deg som rytter, og gir deg de beste forutsettningene til å ri hesten din i balanse!

 

Rir du en hest med stor asymmetri i muskulatur og bevegelsesmønster vil dette gjenspeile seg i hvordan salen ligger på hesten.

Er salen skjev i bom eller stoppning, vil dette påvirke hvordan du sitter i salen. Det vil påvirke din assymetri og ditt bevegelsesmønster og balanse på hesteryggen. Passer ikke salen deg som rytter, og du ikke har mulighet til å få en nøytral bekkenposisjon, vil dette påvirke hesten negativt. Pågår dette over tid, kan det i visse tilfeller faktisk kunne skade hesten.

Skal vi være en del av ditt team?

bottom of page