takrom

OM OSS

Silje Sverkholt
Salmaker og saltilpasser

Etter to år med design og håndverksutdannelse, var jeg overlykkelig over å finne en utdannelse og et yrke der jeg kunne kombinere mine to store lidenskaper. Hester og håndverk. 

Sadelmakeriskolan i Tärnsjö, Sverige, ga meg en grundig treårig håndverksutdannelse, avsluttet med Svennebrev (gesällbrev).

Videre gikk jeg "Equipmentcoach" ved UPH Academy, for å få en mer anatomisk og biomekanisk vinkling på tilpassning av saler, bitt og hodelag. 

I tillegg til tradisjonelle engelske saler, har jeg siden 2016 jobbet med WOW-saddles, og luftsystemet Flair.

Sommeren 2020 utdannet jeg meg til Centered Riding Level 1 instruktør, for å bedre kunne hjelpe min kunder med sits og innvirkning på hesten.

Jeg oppdaterer og utdanner meg fortløpende. Det er alltid behov for flere verktøy i verktøyskassen. Det er alltid nye forskningsresultater, og det er alltid nye og spennende produkter på markedet.

Sara Christophersen
Lærling i salmakerfaget

Da jeg var ferdig med videregående utdanning og ett friår på folkehøyskole viste jeg ikke helt hva jeg skulle ta meg til.

Jeg viste at jeg ville holde på med noe som hadde med hest å gjøre. Siden hest er en av mine store lidenskaper. Jeg fant Silje da jeg var på let etter en sal, så ble jeg lærling hos Silje. 

Jeg er så heldig som får lov til å være lærling hos Silje Sverkholt og lære av den beste! 

Fagsalmakeren 

  • Svart Facebook Ikon
  • Svart Instagram Ikon

Ring/SMS: 90245830